Yrityksestä

Korkealaatuisten projektirakentamisen pintamateriaalien maahantuoja.

Yrityksen perustajalla Marko Taskilalla on pitkä kansainvälinen kokemus rakentamisen saralla. “Rehellisyys ja tinkimättömyys ovat toimintamme kulmakiviä. Haluamme auttaa suunnittelijoita valitsemaan parhaan mahdollisen materiaalin. Mikäli tuotteemme ei ole kohteeseen soveltuva, meille ei ole ongelma suositella muiden valmistajien tuotteita. Tinkimättömyyttä vaadimme itsemme lisäksi myös päämiehiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme.  Haluamme, että päämiehemme ovat sitoutuneita valmistamaan teknisesti kestäviä tuotteita, jotka ovat turvallisia sekä tiloissa oleskeleville että tuotteita valmistaville työntekijöille ja ympäristölle.”

Laatu

Valikoimme yhteistyökumppanimme huolellisesti. Vaadimme valmistajilta, innovaatiokykyä, design-osaamista sekä ympäristö- ja eettistenarvojen kunnioittamista. Tuotteiltamme edellytämme kestävyyttä ja turvallisuutta.

Tuki

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden auttaminen on intohimomme. Olemme täällä teitä varten. Vuosien varrella ymmärryksemme eri tuotteista on karttunut ja jaamme mielellään tätä osaamista.

Yhteistyö

Uskomme yhteistyön voimaan! Suunnittelija yhteistyön lisäksi, Matanor koordinoi alihankkijoiden verkostoa. Verkostomme jäsenet pystyvät tarjoamaan vaativiakin sisustusratkaisuja viiluista, ohuista laminaateista ja massiivilaminaateista.

Marko Taskila Matanor Oy

Marko Taskila
Yrittäjä